Drone tips – Til ditt utendørs arrangement

 

Spektakulære bilder og klipp som dokumenterer ditt event.

Droner gir fantastiske muligheter til å presentere arrangementer som teambuilding aktiviteter, festivaler, bryllup og andre utendørs evenementer.
For deg som eventplanlegger er det viktig å ta noen forhåndsregler før du hyrer inn en dronefotograf. Vi gir deg noen tips på hva du bør tenke på.

 

1. Sørg for å ha en kjøreplan, og hvilken type opptak du trenger. Diskuter grundig med fotografen før filmopptaket begynner.
2. Be om referanser. Det er for tiden en del i Norge, som tilbyr filming fra droner. Be om eksempler på hva fotografen har gjort tidligere.
3. Støy og timing. Droner kan lage en del lyd i fra seg. Sørg for at du tar hensyn til dette. Et eksempel kan være at det ikke bør filmes for nærme, mens det holdes en bryllupstale.
4. Sikkerhet. Det kan oppstå farlige situasjoner, spesielt hvis det er folk i nærheten. Ta en prat med fotografen, og informer om eventuelle hindringer slik som antenner, ledninger eller andre ting som kan forårsake forstyrrelser. Sørg også for å gå gjennom de områdene fotografen skal være på, slik at man er sikker på at ikke dronen forsvinner fra fotografens sitt åsyn.
5. Sjekk opp i tillatelser. Det finnes regler ved bruk av droner.
6. Ønsker du en profesjonell og ferdigredigert video, bør du kontakte et firma som har kompetanse innen etterarbeid og redigering.

 

Se dronefilm her

Tillatelse fra Dronenett.no

 

 

 

Leave a Comment