Økonomisk konfirmasjon

Økonomisk konfirmasjon

Slik får du mest igjen for pengene

Er ungdommen med på en felles økonomisk forståelse eller bare forventer de å få masse penger og gaver?

Spør hvordan konfirmanten ønsker å feire dagen. Ikke gå i fellen med å legge alt for mange føringer men heller ta frem noen nøktern alternativer. Det er lurt å avklare forventningene til tenåringen på forhånd.

Start planleggingen tidlig, husk at du konkurrerer med mange andre i området om de samme lokalene. Men har du plass er det gratis å ha konfirmasjonen hjemme.

Klær

Bruk gjerne tid på å dra til en «outlet» butikk, der koster dressene mye mindre penger. Bunaden vil koste vesentlig mye mer og må planlegges i mange måneder. Du kan også leie dress, kjoler og bunader for en fornuftig pris. Her kan du se en oversikt og «leie dress og kjoler i oslo«.

Det store pengesluket

Mat og drikke er som regel den største utgiftsposten. Her kan du gjøre mange tiltak for å redusere kostnaden sånn som hjemmelaget mat. Det finnes masse tips om enkle retter å lage til konfirmasjon. Det kan også være en ide å få hjelp av bekjente og til og med festdeltakere som liker å bidra med kaker og godsaker som de er flinke til å lage.

Ikke server alkohol i selskapet

Alkohol er dyrt og ikke minst unødvendig på en dag som dette. Det er heller ingen som forventer å bli servert alkohol i en konfirmasjon.

Ta konfirmasjonsbildene selv

Er det noen i familien som er flinke og interesserte i å ta bilder, kan dere be dem om hjelp.

I tillegg er det jo alltid mange i selskaper som knipser i vei, så da er det jo perfekt å be alle om å sende deg bildene i etterkant – så kan dere selv velge hvilke bilder som er verdt å ta vare på som et minne for livet.

Flere eksempler kommer på løpende bånd. Husk å besøk vår nettside og søk etter aktiviteter, lokaler og så videre på Eventpuls.

Leave a Comment